Over Jolanda Vos-Boom en Mustafa Harraq

Jolanda Vos-Boom

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten, waardoor ze hun hart gaan volgen en zo het leven leiden zoals ze dat echt willen.

Al heel snel in mijn eigen zoektocht naar waar ik echt blij van word, kwam ik hierachter. Een van de manieren om dit te doen is door de stilte op te zoeken, zonder allerlei afleidingen, en daadwerkelijk naar jezelf en de natuur om je heen te luisteren en je te laten verwonderen.

Door zelf een woestijnretraite te hebben gedaan, heb ik kennis mogen maken met de prachtige, inspirerende woestijn. Geraakt en geïnspireerd door de woestijn en haar bewoners, ging mijn hart sneller kloppen bij het idee, dit mogelijk te maken voor anderen die dan ook dit soort ervaringen op kunnen doen en hiervan kunnen genieten en geïnspireerd raken.

Ik gun iedereen de mooiste zoektocht die er is, de weg naar je eigen hart, om van hieruit expressie te geven aan jezelf, door dat leven te leiden en dus die dingen te doen die je in je onderstroom echt graag wilt.

Ik begeleid je dan ook graag, in de woestijn, met het volgen van je eigen pad, waarbij je uitgedaagd wordt door je omgeving en jezelf.

Ik doe dat met de kennis die ik opgedaan heb en nog steeds opdoe vanuit mijn professie als NLP-trainer waarbij ik trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling geef. Daarnaast, begeleid ik als coach mensen in hun processen in één op één coaching. Door mijn manier van trainen en coachen, motiverend, inspirerend en met een dosis humor weet ik je uit te dagen om jezelf te motiveren en activeren om het leven te leiden waarvoor jouw hart sneller gaat kloppen. Hoe lijkt je dat?


Mustafa Harraq

Hoewel ik geboren en getogen ben in België, zie ik mezelf als een bruggenbouwer tussen verschillende culturen. Dat is mijn meerwaarde.

Na al die jaren dat ik de woestijnreizen heb georganiseerd, ken ik de streek ginder uit mijn broekzak en kan ik rekenen op een geweldig team dat bestaat uit een kok, kamelendrijvers, gids en andere medewerkers. Zij zijn nu bijna familie van mij.

Jawad, mijn contactpersoon ter plaatse, zorgt ervoor dat op logistiek vlak alles steeds onberispelijk loopt. Hij doet dit met een echte grondigheid. Er gaat niets boven een team dat je blindelings kan vertrouwen. Gezien ik de lokale taal machtig ben, kan ik de inleef-reizen nog reëler maken door te fungeren als een gids-tolk.

Met mij reizen is op plaatsen komen die je niet ziet als je een georganiseerde reis doet of wanneer je alleen reist. Door te reizen op deze manier wordt elke euro besteed aan verenigingen ter plaatse of aan mensen die het echt nodig hebben. Onze reizen hebben respect voor de levenswijze van de bevolking en maar vooral ook met het nodige respect voor de natuur. Door onze ondersteuning maken we de mensen zelfredzaam door hen een eerlijke verloning te betalen voor hun diensten en tegelijkertijd helpen we ze vooruit met onze sociale projecten.